Det fleksible, overkommelige skriveprogram til Mac

— på dansk!

Gratis 15-dages demo.

Bygget til Mac

Nisus Writer er skabt udelukkende til Mac, så det føler sig hjemme med understøttelse af Mørk tilstand, Apple Silicon Macs, macOS Big Sur, dokument-autoarkivering og -versionering og iCloud.

Nisus Writer Express er en smart tekstbehandler fyldt med små, men intelligente funktioner der gør enkelt at skrive. Nisus Writer Express giver der en brugerflader der lader sig tilapsse, en avanceret fuldskærmstilstand og hundrede funktioner der gør denne takstbehandler en fornøjelse at bruge.

Minimal distraktion, fuldt udstyret

Nisus Writer Express kan gå fra et minimalistisk skriveværktøj til fuldstændig tekstbehandler på et øjeblik. Fokuser på dine ord i fuldskærmsvisning, fokus-, og skrivemaskinetilstand. Når du har brug for at finpudse dine dokumenter, er værktøjerne du behøver parate. Intuitive skriftsnit hjælper dig med hurtigt at skabe indbydende dokumenter. Den stærke Find og Erstat-funktion (med regulære udtryk) hjælper dig med at polere og rydde op i din tekst. Det er nemt at dele dit arbejde med talrige arkivformater som RTF (rich text format), PDF, og Word (.doc, .docx).

I en verden fyldt med distraktioner, lader Nisus Writer Express dig fokusere på at skrive din historie.

Smart og parat

Nisus Writer Express er en smart tekstbehandler fyldt med små, men intelligente funktioner der gør skrivningen til en barneleg. Nisus Writer Express har en brugerflade du kan tilpasse, en avanceret fuldskærmstilstand, og hundredvis af funktioner der gør denne tekstbehandler til en fornøjelse at bruge.

Flersproget og lokaliseret

Foruden den omfattende understøttelse af tekst på flere sprog, tilføjer version 4.1 lokaliserede brugerflader (menuer, dialoger, etc).

De følgende brugerfladeoversættelser er inkluderet:

🇩🇰Dansk 🇫🇷Fransk 🇩🇪Tysk

🇮🇹Italiensk 🇵🇱Polsk 🇧🇷Portugisisk

En japansk oversættelse kan også købes separat fra Mercury Software.

Kompatibel

Det medfødte dokumentarkivformat, Rich Text Format (RTF), sikrer fremragende kompatibilitet med de fleste andre programmer, inklusive Microsoft Word.

Åbn og arkiver Microsoft Word-arkiver bland andre populære formater.

PDF-eksport til at dele dine skriverier med verden.

Synkroniser dine dokuments og programindstillinger med iCloud Drive eller Dropbox.

Funktionsrundtur

Nisus Writer Express er bygget på den samme kerne som Nisus Writer Pro. Du kan sammeligne funktionerne der er indeholdt i hvert af programmerne i Nisus Writer feature comparison. ( på engelsk)

Vil du læse mere om funktionerne in Nisus Writer Express, start da funktionsrundturen for at se alle emnerne, eller vælg blandt de individuelle emner herunder (på engelsk):

PaletterSkriftsnitFlersprogetFuldskærm

Fodnoter og slutnoterDiverseDokument Manager

TabellerFind og erstatDokumentsektioner

Gratis prøve

Den gratis demo er fuldt funktionsdygtig i 15 separate, ikke-sammenhængende dage. Demoen har ingen begrænsninger, dog vises et demo-vandmærke på udskrifter og PDF'er.

Beslutter du dig for at købe programmet kræves ingen yderligere download, en licensnøgle låser demoen op.

Kræver macOS 10.13 eller nyere.