Velkommen til GraphicConverter 12

GraphicConverter 12 er her og tilbyder dig vigtige, nye funktioner som mange brugere har ventet på.

Det som ikke har ændret sig, er den enkle betjening og mængden af funktioner som intet andet program kan tilbyde dig.

Ikke underligt, at GraphicConverter har over 1,5 millioner brugere på verdensplan. Flere og flere Mac-brugere bruger det nye macOS Ventura, som GraphicConverter understøtter fuldt ud.

Metadata Juggler

Med den nye Metadata Jonggler-dialog kan du nemt sammensætte flere redigeringstrin, gemme dem og genåbne dem til enhver tid, ligesom du allerede kender fra handlingerne.

Automatisk fritlægningsmaske

Lige som på iPhones og iPads, kan du nu automatisk beskære personer og objekter og indsætte dem i et andet billede, for eksempel. Du tror ikke dine egne øjne.

Vektorobjekter

Mange har ventet på dette: Linjer, cirkler og rektangler kan nu oprettes som vektorobjekter, eventuelt også med skygge. Gem dit billede i GraphicConverter-format (gcimgd) for at kunne ændre vektorobjekterne senere.

Afrevne kanter

Hvis du ikke ønsker at vise et billede i sin helhed, for eksempel på grund af pladsbegrænsning, kan du få kanten til at se ud som om den er revet af. Du skal blot tegne en zigzag-linje med musen. GraphicConverter river den nederste del af og tilføjer en skygge. En ny funktion er, at den afrevne del flyttes til højre, så du kan placere den frit.

Træk&Anbring-konvertering

Vores nye dialogboks gør nu hurtige konverteringer endnu nemmere. Træk dine billeder til dialogen og læn dig tilbage. GraphicConverter udfører konverteringen og udfører en handling på samme tid, hvis du ønsker det.

Forenklinger

Du kan nu importere og eksportere alle indstillinger. Flytter du til en anden eller ny Mac, kan du nu nemt tage alle indstillinger og de gemte handlinger osv. med dig. Og en ting mere: I Konverter&Rediger kan du nu gemme dine regelmæssigt brugte mapper som favoritter.

Fuldskærmssigtelinjer

For at kunne aflæse musepositionen på linealerne til enhver tid under redigeringen, kan der slås fuldskærmssigtelinjer til i Indstillinger, hvis linjer altid går til kanten af billedet. Det gør det nemmere for dig at orientere dig under arbejdet.

Du kan bestille opgraderingen til GraphicConverter 12.1.1 direkte fra vores website. GraphicConverter kan også købes på Mac App Store.

Du kan købe GraphicConverter i App Store eller du kan købe en licens via FastSpring.