Forside Brugergrupper Links
Om mothsoft macOS

Oversætte programmer til dansk - hvorfor det ?

Udbuddet af software til Macintosh som bliver oversat til dansk er af beklageligt ringe omfang. Dansk er et ganske lille sprogområde, set med den store verdens øjne. Derfor er det vigtigt, at nogen gør noget for at det ikke forsvinder i den store vrimmel.


Det er heller ikke alle Mac-brugere som behersker engelsk i et omfang, så de altid er i stand til f.eks. at tyde en dialogtekst eller gennemskue betydningen af en indstillingsmulighed fuldt ud.


Andre sætter som jeg blot pris på deres Mac selvfølgelig taler samme sprog som dem selv, og jeg tror at store softwarefirmaer skyder sig selv i foden, såfremt de ikke sørger for at lokalisere deres software. 
Det er mit håb, at jeg med disse sider kan være med til at øge udbuddet af og opmærksomheden på software til Macintosh på dansk ved her, sammen med mine egne oversættelser, at samle links til andres oversættelser af software til Macintosh, samt links til dansk-udviklet software til Macintosh.


Jeg modtager gerne rettelser og kommentarer til mine egne oversættelser, men bemærk venligst jeg kun er ansvarlig for disse. Har du rettelser og kommentarer til andres oversættelser, så kontakt venligst den pågældende oversætter. Har du kommentarer til programmernes funktion (eller mangel på samme), så kontakt venligst udvikleren af det pågældende program.


Shareware

Hovedparten af den software jeg har lokaliseret er shareware, dvs. du har mulighed for at afprøve „varen“ i en periode, før du køber den, som regel for et ret beskedent beløb. Jeg vil opfordre kraftigt til at betale for den software, som du finder god nok til at beholde og bruge. Kun på denne måde vil udviklerne have råd til fortsat at vedligeholde og udvikle programmer, som er med til at berige udvalget af software til den bedste computerplatform.

 

madewithpro5a

StM760 Forside Brugergrupper Links