Om mothsoft Brugergrupper Links
Forside macOS
navTitle titleBarWhite
homeNormal
start9gc7c
homeNormal1
aboutNormal
priceNormal
contactNormal
contactNormal1
contactNormal2
contactNormal3
servicesNormal
contactNormal4
contactNormal4a
contactNormal7
contactOver12
contactNormal13

 

Det er mange år siden GraphicConverter trådte ud af sine barnesko, og efter en lykkeligt overstået teenager-tid, har den 24 år efter sin spæde start undergået den hidtil største og mest omfattende opdatering til version 10.

Med mere end 1,5 mill. brugere verden over, er denne schweizerkniv af et grafisk program enkelt at anvende og byder på et væld af funktioner, som kun få andre grafiske programmer kan matche.

Med tilføjelse af utolige nye funktioner som ansigtsgenkendelse, Collage-oprettelse, særlige pensler og muligheden for at arbejde med Apple's nye Live Photos-arkivformat, giver GraphicConverter 10 mere for pengene end noget andet lignende program!

GraphicConverters vigtigste funktioner:

* Fuld understøttelse af Mojave's Mørk funktion og oprettelse af dynamiske skrivebordsbilleder

* Mulighed for at åben arkive i 200 grafiske formater

* Mulighed for at eksportere i næsten 80 forskellige formater

* Direkte import fra digitalkamera (også RAW)

* Katalogoprettelse (til net, udskift eller billede)

* TWAIN- og Billedoverførsel-brugerflader til skannere

* Direkte understøttelse af foto-tjenester (Google+, Flickr og Locr)

* Grafisk arkiv- og billed-browser

* Diasshow funktioner

* Krfatfulde batch-behandlings funktioner

* Understøttelse af Applescript

* Ekspres billedforbedringsfunktion

* Kraftfulde billedredigeringsfunktioner

* Avancerede effekter og filtre

* Plug-in arkitektur

* Farvehåndtering med ColorSync og ICC-profiler

* Understøttelse af 3D-billeder

* Understøttelse af de nyeste teknologier i de forskellige Mac OS versioner

* Multilingual (tysk, engelsk, fransk, dansk, svensk, italiensk, tjekkisk, hollndsk, spansk, katalansk, brasiliansk portugisisk, forenklet og traditionelt kinesisk)

* Billedkontrol

* Mulighed for at gennemse lokale kopier på „sky“-tjenester f.eks. Dropbox, SkyDrive, Copy, Amazon Cloud og Google Drive

GraphicConverter 10 bringer en række nye funktioner til programmet, især:

Ansigtsgenkendelse:

GraphicConverter byder nu på muligheden for ansigtsgenkendelse til at hjælpe brugerne med at finde fotos af bestemte personer i deres fotoalbum. Dete gør det nemmere for brugere som ønsker at få alle i deres familie med, når de udskriver deres familiebilleder som et fotoalbum. De skal blot angive navnene på de personer de ønsker at tilføje, og så finder GraphicConverter fotos der indeholder de valgte personer, og viser billederne i browseren.

Collage:

Sammensætte en collage af de bedste fotos fra en ferie er nemt klaret med den nye Collage funktion. Vælg blot de ønskede billedarkiver i GraphicConverters browser og åbn Collage-vinduet. Der findes alle de basale layoutfunktion. Det er så nemt at slev et barn, (eller selv en voksen computer-novice), kan gøre det.

Billedpakke:

Brugere som ønsker at udskrive flere kopier at et portræt eller et pasfoto på et ark papir vil elske den nye Billedpakkefunktion. Det er bare at vælge et billede, åbne Billedpakke og så er det klar til udskrivning. Denne nye funktioner vanvittig enkel at anvende. Plus, den hjælper også med at spare på papiret.

Særlige pansler:

Mange GraphicConverter-brugere har længe ønsket sig denne funktion. De kan nu bruge gråtone billeder som pensel, når de maler med pensel. Dette professionelle værktøj vil øge alle brugeres kreativitet.

Metadata:

Brugere som arbejder med metadata som EXIF og IPTC vil elske denne nye funktion. GraphicConverter giver nu en forenklet adgang til disse funktioner. Der er ingen grund til at bruge genvejsmenuen. De skal blot klikke på menuerne med kamera- og udsklipsholder-symbolerne.

Apple Live Photos:

Brugere med en iPhone 6s kender sikkert Apple's nye Live Photos format, som giver et foto der inkluderer en kort, tre sekunders film, som viser aktiviteten lige før og lige efter fotoet blev taget. GraphicConverter 10 kan nu åbne Live Photos, med filmdelen intakt. Programmet kan derpå konvertere et Live Photo til en animeret GIF, som giver muigheden for at dele animationen med andre via e-mail eller næseten ethvert socialt netværk.

Systemkrav:

* Kræver macOS 10.9 eller nyere

* 64-bit processor

* 284 MB ledig plads på harddisk

 

 

gcicon32    Download GraphicConverter 10.7
(Universal Binary)

StM760

madewithpro5

Om mothsoft Brugergrupper Links Forside homeOver macOS oversigt homeOver1 Andres aboutOver CADintosh priceNormal Danske programmer contactOver Default Folder X 5 contactOver1 Disk Tracker contactOver2 DragThing contactOver3 File Synchonization servicesOver FinderPop contactOver4 FontBook contactOver4a GraphicConverter contactOver7 iCab 5 contactNormal9 MacSOUP contactNormal11 MacFamilyTree 8 contactNormal12 contactOver12 Nisus Writer Pro/Exp. contactOver13