Om mothsoft Brugergrupper Links
Forside macOS
navTitle titleBarWhite
homeNormal
homeNormal1
aboutNormal
priceNormal
contactNormal
contactNormal1
contactNormal2
contactNormal3
servicesNormal
contactNormal4
contactNormal4a
contactNormal7
contactOver12
contactNormal13

File Synchonization er et hjælpeprogram, der som navnet antyder, kan synkronisere flere par af mapper eller arkiver. Det er blevet designet til at være nemt at bruge og hurtigt til at gøre arbejdet. Det er oprindelig baseret på værktøjet Arkivopdatering, leveret af Apple med de ældre Mac OS-versioner, men indeholder nogle forbedringer og funktioner til at få arbejdet gjort, hurtigt og effektivt.

Hovedfunktioner:

• Fuldt kompatibel med Mac OS X 10.8
• Aktiverer automatisk eksterne enheder efter behov.
• Oversigtstilstand lader dig "se" hvad der vil ske.
• Valgfri logning af alle operationer.
• Multitrådet af hensyn til gnidningsfri operation, selv ved kopiering af hundreder af megabytes.
• Ingen dokumenter at åbne eller håndtere: alle arkiver og mapper og deres indstillinger arkiveres automatisk og er tilgængelige via hovedvinduet.
Automatisk synkronisering: Du vælger interval og par, og File Synchonization foretager gentagne synkroniseringer af dem, i overensstemmelse med tidsintervallet.
Mulighed for at flytte "herreløse" arkiver til Papirkurven, i stedet for at slette dem.
• Mulighed for at bevare "herreløse" arkiver, der er blevet ændrede siden seneste synkronisering.
Mulighed for at slette uønskede arkiver fra oversigtsvinduet.
• Mulighed for at ændre arrangementet af listen med par af arkiver/mapper.
Mulighed for automatisk at starte start synkronisering, når programmet startes og afslutte det, når synkroniseringen er afsluttet. Med et gratis program som CronniX, kan du tidsindstille synkroniseringer på ethvert tidspunkt og som du ønsker det.
• Hierarkisk listevisning som lader dig se mappehierarkiet for ethvert element, der vises i hoved-, oversigts- eller fejlvinduer. Du kan i disse listevisninger åbne ethvert af disse elementer i Finder, ved at dobbeltklikke på dem (Kræver Mac OS X version 10.2 "Jaguar").
for at få vist en advarselsdialog, når et arkiv er ved at blive slettet eller flyttet til Papirkurven.
• Fejlrapportering kan kan give mulige løsningsforslag på almindelige problemer og vise yderligere information om enhver fejl der opstår.
• 3 licenstyper afhængigt af dit behov: en enkelt-brugerlicens, gyldig for enhver bruger på enhver computer, en computer-licens, gyldig for alle brugere på en computer, og en erhverslicens, gældende for alle computere i et firma eller en organisation.
• Enkelt indstillingsvindue.
• Lokaliseret på tjekkisk, hollandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, norsk, russisk og dansk. Flere sprog er på vej.
• Meget hurtig! Et af de hurtigste værktøjer der findes. Visse andre værktøjer påstår at anvende CRC-baserede teknikker til at afgøre hvilket arkiv er blevet ændret. Selv om kontrol af CRC for arkiver kan afgøre, om de er eller ikke er nøjagtig ens, kan det på ingen måde afgøres, hvilket arkiv som er det nyeste ved hjælp af denne teknik. Du er nødt til at stole på ændringsdatoen, hvilket File Synchonization gør meget hurtigt.
• Det billigste værktøj til synkronisering. Hvorfor betale $50 eller $100, når du kan få File Synchonization for blot $15 ($18 via Kagi)?
• 30 dages gratis prøveperiode, uden funktioner som er slået fra eller begrænsede, i modsætning til alle andre synkroniseringværktøjer til OS X.
• Baseret på Cocoa, som automatisk får nye forbedringer med nye versioner af Mac OS X.

Mulige anvendelser:

• Du bruger normalt en bærbar. Du har også en stationær computer. Disse er generelt mere kraftfulde og har større skæme end en bærbar. Har du så en bunke personlige, eller "nøglearkiver", f.eks. dit Entourage-miljø, dine webbrowser bogmærker, dit budget i Quicken osv. Du vil sikkert gerne bruge dem på din stationære computer, men uden disse "nøglearkiver" er det næsten umuligt. Med hjælp fra File Synchonization er dette problem løst: før du begynder at arbejde på din stationære computer, skal du blot synkronisere de arkiver/mapper, som du har brug for. Når du er færdig med at bruge din stationære computer, skal du blot gentage synkroniseringen. Som en ekstra bonus, udføre du faktisk også en backup.
• Arbejder du med et større website på din computer og har du foretaget nogle ændringer og ønsker kun at kopiere de dokumenter som er blevet ændrede til din server. File Synchonization er den perfekte hjælper.
• Arbejder du i et team, der bruger delte mapper, kan du bruge File Synchonization til at hente og arkivere de seneste versioner af de dokumenter, du deler med dit team.
Bestyrer du en række webserver for at sikre jævn belastning og sikkerhed, så skal html-arkiverne være ens på hver enkelt webserver, og når et arkiv opdateres, skal det kopieres til alle de andre webservere. Manuelt ville dette være et større arbejde, men med automatisk synkronisering, går det som en leg.

Dokumentation:

Hovedvinduet
Hovedvinduets skuffe (og inspektionspanel)
Oversigtsvinduet
Indstillingsvinduet
Registreringsdialoger
FQA

Systemkrav:

Dette program kræver en Macintosh computer med Mac OS X version 10.5 (Leopard) eller nyere.
Fuldt kompatibel med Mac OS X 10.7 (Lion)

Programmet (3,4 MB)

Et Disk Copy diskbillede, FileSynchronization 1.6.4.dmg 
(højreklik på ovenstående links, vælg derefter Arkiver link som...i Netscape eller Download link to disk i Internet Explorer. Klik på linket med Safari / iCab

Mac OS X 10.4.x-brugere (version 1.4.6): File Synchronization 1.4.6.zip

Du kan e-maile fejlrapporter til laurent.daudelin@verizon.net

Tak til:

Tak til testerne som prøvede denne og alle de tildligere versioner: François Cochin, Loris Coutin, Nicolas Gruson, Jacquet Gwenaël, Grégoire Jouvenat, Mark Licata, Andrew McCallum, Dubrau Vivien, Per Sjofors, James S. Clark IV, Mark Dieter, Dan Knight, Jan Segert, Winston McKelvie, Steve Elman, David Poole, David Clark, Mark D. Chapman, Erik Ness, Alan Larson, Reinard Schmitz, Peter Drake, Jeffrey Collins, David J. Millward and Sunil Punnoose.

En særlig tak til de som har foretaget de forskellige oversættelser: Rudolf Bock for den tjekkiske; Mogens Thyregod for den danske; Alexander Henket for den hollandske; Hervé Bismuth for den franske; Christian Putze for den tyske; John Ko for den koreanske; Runar Fergus for den norske; Germano Gasparini for den italienske og Sasha Patay for den russiske.

For yderligere information, send mig en e-mail.

StM760

madewithpro5

Om mothsoft Brugergrupper Links Forside homeOver macOS oversigt homeOver1 Andres aboutOver CADintosh priceNormal Danske programmer contactOver Default Folder X 5 contactOver1 Disk Tracker contactOver2 DragThing contactOver3 File Synchonization servicesOver FinderPop contactOver4 FontBook contactOver4a GraphicConverter contactOver7 iCab 5 contactNormal9 MacSOUP contactNormal11 MacFamilyTree 8 contactNormal12 contactOver12 Nisus Writer Pro/Exp. contactOver13