Om mothsoft Brugergrupper Links
Forside macOS
navTitle titleBarWhite
homeNormal
homeNormal1
aboutNormal
priceNormal
contactNormal
contactNormal1
contactNormal2
contactNormal3
servicesNormal
contactNormal4
contactNormal4a
contactNormal7
contactOver12
contactNormal13

Hvad er DiskTracker?

DiskTracker er et program med mange muligheder beregnet på en enkelt opgave: holde styr på indholdet af dine diskenheder, uanset om det er harddiske, CD-ROM’er, DVD’er, servere eller udskiftelige medier.

Traditionelt omtales sådanne programmer som diskkatalogiseringsprogrammer. DiskTrackers nytte går imidlertid langt videre end blot at katalogisere diske.

DiskTracker lader dig se indholdet af dine katalogiserede diske på en intuitiv, macOS Finder-lignende måde, i et „vis som liste“-vindue. Programmet kan desuden udskrive tilpassede disketiketter, som der kan laves skabeloner til i et avanceret „objekt-orienteret“ MacDraw™-lignende miljø. DiskTracker kan hurtigt finde dokumenter, der matcher enhver kombination af over tyve forskellige kriterier med et fleksibelt, multi-kriterie „Boolsk“-søgesystem og kan også finde duplikater på flere forskellige diske og inden i StuffIt™- og Compact Pro™-arkiver. Alle disse funktioner, og mange flere, er samlet i et hurtigt, intuitivt miljø, der gør det en fornøjelse at bruge det.

Hvorfor bruge DiskTracker?

DiskTracker gør det muligt for dig at have en fortegnelse af indholdet på alle dine diske, samlet i et enkelt kompakt dokument. Det omfatter harddiske, udskiftelige medier, DVD’er, CD-ROM’er og selv de disketter som samler støv bagerst i en en disketteboks. Det gør det uhyre nemt at finde „forsvundne“ dokumenter. Du behøver aldrig mere at spørge dig selv „Hvor pokker gjorde jeg af det dokument?“ - med DiskTracker behøver du blot at åben katalogdokumentet, og dokumentets placering er blot en søgning borte.

DiskTracker kan søge i sine katalogdata langt hurtigere end macOS kan læse information fra en diskette, server eller CD-ROM/DVD. Det betyder du kan gennemse dem lynhurtigt og søge i dem endnu hurtigere. Fordi programmets miljø ligner Finder så meget, står du ikke tilbage med spørgsmålet - „Hvordan pokker bruger jeg dette program?“ Føj hertil DiskTrackers indbyggede virtuelle hukommelseshåndtering, som gør det muligt at scanne endog meget store enheder med blot en minimalt hukommelsestildeling (og fortsat være i stand til at søge hurtigt i det), og du har et uundværligt værktøj til at håndtere dine arkiver og dokumenter.

DiskTracker kan også producere storslåede disketiketter. Det hjælper med til at undgå det tredie, uund-gåelige spørgsmål i forbindelse med softwarebiblioteker - „Hvad pokker er der på denne disk?“ Selvom det er muligt blot at sætte en lille selvklæbende etiket på disken og skrive indholdet på denne, er dette for besværligt for mange af os fordi, når vi endelig har sat en etiket på en disk, så glemmer vi at ændre den, når indholdet ændres. Det efterlader os med stakke af diske mærket med „Vigtige dokumenter og andet“, der i virkeligheden indeholder en masse ubrugelige gamle Hypercard-spil. DiskTracker holder rede på, om indholdet på en disk er blevet opdateret, siden der sidste gang blev lavet en etiket til den. Blot med en enkelt menukommando viser programmet alle dine disketiketter der trænger til en opdatering!

Download

 dtosxicon   DiskTracker 2.4.7 til Mac OS X som diskbillede (.dmg) (10,3 MB)

StM760

madewithpro5

Om mothsoft Brugergrupper Links Forside homeOver macOS oversigt homeOver1 Andres aboutOver CADintosh priceNormal Danske programmer contactOver Default Folder X 5 contactOver1 Disk Tracker contactOver2 DragThing contactOver3 File Synchonization servicesOver FinderPop contactOver4 FontBook contactOver4a GraphicConverter contactOver7 iCab 5 contactNormal9 MacSOUP contactNormal11 MacFamilyTree 8 contactNormal12 contactOver12 Nisus Writer Pro/Exp. contactOver13