Om mothsoft Brugergrupper Links
Forside macOS
navTitle titleBarWhite
homeNormal
homeNormal1
aboutNormal
priceNormal
contactNormal
contactNormal1
contactNormal2
contactNormal3
servicesNormal
contactNormal4
contactNormal4a
contactNormal7
contactOver12
contactNormal13

x0w 

Studienet

Lær at skrive bedre opgaver

På Studienet kan du få hjælp til, hvordan du løser din opgave. Fra det gode eksempel kan du hente inspiration til opbygning, sprog og selve indholdet i besvarelsen.

Studienets kompetente fagredaktion producerer vejledninger, analysemodeller, study guides, guldnoter, analysehjælp og vejledende besvarelser til alle væsentlige opgavetyper på STX, HHX, HTX og HF.

Studienet.dk har siden 1995 givet mere end 500.000 elever opgave- og eksamenshjælp, og vi vil også gerne hjælpe dig!


 

CYRK 

Cyrk er et mindre softwarefirma i København, der bl.a. udvikler software til Macintosh. Programmerne er udviklede af Jesper Juellund Jensen .

tkTekstkonvertering er et program til Macintosh, der kan konvertere mellem følgende formater: Formateret Mac-tekst, uformateret Mac-tekst, Windows-tekst, Rtf og Html. Tekstkonvertering er specielt vel-egnet til almindelige tekster f.eks rapporter, artikler, opgaver, breve osv.


 

echoonelogotEcho One

DoubleTake sætter to (eller flere) fotos sammen til et panorama

File Juicer udtrækker billeder, video, audio & tekst fra arkiver & mapper

iSwiff lader dig spille Flash-spil uden en browser


 

istockInfinite Loop

iStock holder rede på dine favoritaktier og din personlige portfolio iStock henter automatisk de seneste noteringer fra internettet og viser denne information i et praktisk format. Det overvåger også din portfolio, inklusive beregning af genvinst eller tab i lokal møntfod.

 

 

geocacheGeocaching Menu oploader waypoints fra Safari direkte til din GPS-modtager, og gør det nemt at downloade geocaching waypoints fra websider direkte til din GPS-modtager, uden først at skulle arkivere disse på din computer.

 

 

 


 

solnedgangjokke.dk

 

Joakim Nygård fra København byder på widgets, skærmskånere / Skrivebordsbaggrunde og programmer på sin hjemmeside


 

kaphornKAP HORN

KAP HORN er dansk udviklet software, der siden 1989 har leveret programmer til Macintosh brugere i hele verden. I dag afvikles programmerne på Apple computere med seneste OS X version.

 

Kap Horn henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at styre deres administrative funktioner på en hurtig, enkel og sikker måde. Finansbogføring, fakturering, debitor- kreditorstyring, varelager, ordre, rekvisitioner, kontrakter og udlejning m.m. er funktioner, der indgår i Kataloget.


 

LjungSoftware

LCosxsmallLjungs Calendar til Macintosh OSX og Classic

1. Gå til hvilket som helst år eller hvilken som helst måned, uge eller dag/dato. 
2. I ugeoversigt kan du skrive aftaler ind med alarm. 
3. Du kan gå til specielle dage så som "Påskedag" eller "Pinsedag" etc. 
4. I "Telefonbog" kan du liste din familie og venners telefonnummer og emailadresser. 
5. I "Mærkedage" kan du liste fødselsdage, bryllupsdage etc.

MMdkLjungs MasterMind OSX 
 

Et rigtig tænkespil, hvor man skal gætte opsætningenaf farverne i rækken øverst. Er en farve rigtig placeret får man en sort kugle ude til venstre og er farven rigtig, men ikke rigtig placeret får man en hvid. Opsætningen kan indeholde flere af en farve og i dette spil, kan man vælge om opsætningen skal være med eller uden tommehuller.

 

 

EdderKPEdderkoppen


Et memory-spil eller på godt dansk et huskespil, hvor man skal huske hvor insekterne gemmer sig bag de røde kugler. Man skal ganske enkelt finde 2 ens insekter som fremkommer når man klikker på de røde kugler og man får da et vist antal point, alt afhængigt af hvilket insekt man fik. Spillet kan spilles med computeren som modstander.


 

Lucky software

HexColorPicker  - HexColorPicker er en html-plugin til Mac OS X's indbyggede farvevælger

iChoose  - iChoose gør det nemt at gemme dine favorit-links, uden at fylde skærmen med store kluntede symboler. Links er hurtige at komme til via et diskret isymbol i menulinjen. iChoose kan også bruge til at oprette genveje til arkiver, mapper og programmer. Med andre ord, alt dit vigtigste samlet på et sted.


MarksSoftware 

Marks Software

Marks Calendar 2.1.1 - Kalenderprogram til Mac OS X bygget med Cocoa. 
pris US $25. 
Marks AddressBook 1.0b1 - Adressebogsprogram til Mac OS X. 
Gratis. 
Marks DelayCalculator 1.0 - Forsinkelsesberegningsprogram til Mac OS X 
Gratis. 
NibLocalizer 0.1beta - Enkelt værktøj til lokalisering af strings i nib-arkiver. 
Gratis.


 

AddressXMibasoft

iAddressX lader dig se alle dine Adressbogskontakter hurtigt og nemt uden at skulle åbne Adressebog-programmet og uden at bruge værdifuld plads på skærmen.

 

PodQuestPodQuest - Download kærselsvejledninger til iPod. Med PodQuest, kan du hurtigt gemme kørselsvejledninger fra alle større kortsites på din iPod, så du har den ved hånden undervejs.

 

 

MuquizMuquiz - Kender du din musik? Muquiz er et musikspil, som lader dig teste, hvor godt du virkelig kender musikken i dit iTunes-bibliotek.

 

 

HistorianHistorian - Safari historiebrowser. Historian er et program der lader dig gennemse indholdet af Safari’s historiearkiv.


  


oddlabs 

Oddlabs ApS 

ttFor mange, mange år siden, besluttede en flok vikinger sig for at holde en fest, mens de var ude at sejle, plyndre, voldtage og hvad vikinger nu ellers foretog sig. Efter en meget lang og meget voldsom fest med efterfølgende meget voldsomme tømmermænd, finder vikingerne til deres skræk og rædsel ud af, at de er havnet i et lille tropeparadis. Efter at have sundet sig, går de i gang med det vikingerne er bedst til: at plyndre, hærge og andre fornøjeligheder. Vikinger i troperne lyder som en ret syret idé, men er udgangsspunktet for et nyt strategispil, udviklet af Oddlabs.


saldi 

Saldi

Saldi er et modulopbygget økonomisystem udviklet efter danske bogførings-standarder og indeholder dobbeltbogholderi, fakturering, kreditorer, debitorer og lagerfunktion. 
Selvom økonomisystemet Saldi ikke direkte er udviklet til Mac OS X, så skulle det være muligt, i hvert fald som webklient, via sin browser op mod Saldi.dk's webtjenester på http://saldi.dk/ 
Det er dog også være muligt at køre det direkte på sin Mac efter at have installeret webserveren Apache med PHP-understøttelse samt databaseserveren PostgreSQL, som begge er fri software - også til Mac.


 

textmateTextMate 

TextMate fører Apple's tilgang til operativsystemer ind i tekstbehandlernes verden. Ved at bygge bro mellem UNIX-fundamentet og brugerflade, håndplukker TextMate det bedste fra begge verdener til gavn for både script-eksperter og nybegyndere.

Appledesignawards06Vinder af Apple Design Awards 2006 i kategorien Best Mac OS X Developer Tool

 

 


 

yawahYaWah 

erezboxMed eRez Imaging Server 3 er deling, organisering og oprettelse af dynamske billeder til enhver brug fra en browser hvor som helst og når som helst en leg. Billedserverteknologien lader internet-brugere zoome ind og undersøge billeddetaljer uden speciel software.

YaWah.com er en ledende udvikler af software til billedbehandling i forbindelse med e-forretning og cross media. Virksomheden blev stiftet i 2001 af Kristian Ottosen, der har årtiers erfaring med udvikling af billedsoftware. YaWah fokuserer på forenkling af cross media udgivelser, hvor kvalitetsbilleder spiller en afgørende rolle. Hovedproduktet er eRez Imaging Server, hvortil der findes en del udvidelser. 
Læs mere på www.YaWah.com

 

Listen er nok langtfra komplet, men lad mig at citere fra “The Elements“

"These are the ones of which the news have come to Harvard,
and there may be many others, but they haven’t been discavard."

- Tom Lehrer

StM760

madewithpro5

Om mothsoft Brugergrupper Links Forside homeOver macOS oversigt homeOver1 Andres aboutOver CADintosh priceNormal Danske programmer contactOver Default Folder X 5 contactOver1 Disk Tracker contactOver2 DragThing contactOver3 File Synchonization servicesOver FinderPop contactOver4 FontBook contactOver4a GraphicConverter contactOver7 iCab 5 contactNormal9 MacSOUP contactNormal11 contactNormal12 contactOver11 contactOver12 Nisus Writer Pro/Exp. contactOver13